Cookies

Úvod

Tyto informace platí pro užívání webových stránek provozovaných společností Central Warehouse Solution s. r. o., IČO 04253311, J. A. Komenského 18, 739 44 Brušperk (dále jen "Skladon" nebo "my"). Můžete nás kontaktovat na adrese sídla nebo emailem gdpr@skladon.cz.

O cookies

Třetí strany, konkrétně Facebook a Google, používají cookies, web beacons, a technologie a síťové identifikátory, označované obecně jako cookies, které naše webové stránky ukládají na vaše zařízení. To nám umožňuje získat informace k personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti. Skladon nespojuje informace z cookies s vámi jako konkrétním uživatelem.

Nastavení cookies

Preference ohledně cookies můžete nastavit v rámci svého prohlížeče, kde je můžete i úplně zakázat a vymazat. Navíc můžete použít i různé online nástroje, například www.aboutads.info/choices a www.youronlinechoices.eu.

Tím, že používáte naše webové stránky s prohlížečem, v němž jsou nastavené cookies, souhlasíte s jejich užitím podle těchto informací a pravidel provozovatelů jednotlivých systémů uvedených níže.

Cookies a třetí strany

Bližší informace o tom, jak třetí strany pracují s cookies jsou zde:

  • Bližší informace o pravidlech společnosti Google získáte zde.
  • Bližší informace o pravidlech systému Facebook získáte zde.

Cookies a GDPR

V rozsahu, v jakém jsou cookies osobním údajem, vám právní předpisy na ochranu osobních údajů zaručují různá práva v oblasti ochrany osobních údajů: V rozsahu, v jakém vám to garantují předpisy na ochranu osobních údajů – zejména GDPR– můžete od nás požadovat přístup k vašim osobním údajům (tedy informace o tom, s jakými vašimi konkrétními údaji pracujeme, a jak s nimi pracujeme), omezení zpracování vašich údajů (to znamená, že údaje sice zatím nevymažeme, ale nebudeme s nimi pracovat) a jejich opravu a výmaz (vždy pokud jsou pro to splněny zákonné podmínky), dále můžete vznést námitku proti zpracování a můžete využít práva na přenositelnost údajů. Pro uplatnění jakéhokoliv z těchto práv nás kontaktujte prostřednictvím výše uvedených kontaktních údajů – nejjednodušší je poslat nám email na gdpr@skladon.cz a my vám rádi pomůžeme s uplatněním vašich práv. Pokud byste se domnívali, že zpracováním vašich osobních údajů porušujeme právní předpisy, můžete podat stížnost u národního dozorového úřadu (pro ČR www.uoou.cz).