E-commerce, Marketing

Eshopista: Logistika a expanze na nové trhy

Tomáš Kohút
Tomáš Kohút
Autor článku
29/09/2022
Eshopista: Logistika a expanze na nové trhy

Na srpnový fotbalový turnaj O pohár Eshopisty, na kterém jsme vypadli ve čtvrtfinále po souboji s konečným vítězem společností OmnicomMediaGroup, navázal další díl konference Eshopista. Tentokrát se do detailu rozebíralo téma „Logistika a expanze na nové trhy“, u čehož Skladon nemohl chybět.

V polovině září se české e-commerce špičky potkaly v pražském Theatre Royal, kde proběhla letošní druhá a opět vyprodaná konference Eshopista. Během přednášek a doprovodného programu nechyběli ani zástupci ze společností Zásilkovna, Alza, Heureka nebo Shoptet. Tentokrát byl veškerý obsah zaměřen na nám blízkou logistiku a expanzi, na své si tak během odpoledne primárně přišly e-shopy, které plánují růst za účasti zahraničního prodeje.

Zjednodušte si expanzi aneb trend zvaný fulfillment

Náš CMO Patrik Babinec si pro tuto akci připravil přednášku na téma „Zjednodušte si expanzi aneb trend zvaný fulfillment“. Postupně tak posluchačům objasnil pojem fulfillment, nastínil velikost a trend růstu e-commerce fulfillment trhu, vyjmenoval překážky vlastní logistiky i motivátory e-shopů pro spolupráci s fulfillment partnerem při své zahraniční expanzi, a nakonec představil celkový obraz evropského e-commerce trhu. Kompletní přednáška je ke stažení zde.

Patrik Babinec, CMO Skladon

Jednotlivé bloky přednášek byly tradičně doprovázeny bohatým rautem a afterparty, během které měli návštěvníci možnost prodiskutovat a načerpat know-how pro svůj vlastní podnikatelský růst. K dispozici byli na stánku také naši zástupci, kteří odpovídali na nejrůznější logistické otázky.

Michal Tyleček, Obchodní ředitel Skladon

Navštivte dalšího Eshopistu

Vyhledáváte e-commerce eventy, které nabízí možnost sebevzdělávání? Přemýšlíte nad účastí na dalším Eshopistovi? Díky navázanému partnerství vám jsme schopni zajistit cenově zvýhodněné vstupné! V případě zájmu neváhejte kontaktovat našeho marketingového zástupce Tomáše Kohúta na e-mailu tomas.kohut@skladon.cz.

O akci Eshopista

Oborová akce Eshopista je pořádána pod taktovkou Acomware již od roku 2014. Každý ročník se skládá ze 4 tematických večerů a dalších 2 sportovních setkání, přičemž se vždy rozebírá aktuálně rezonující téma e-commerce trhu. Nosná myšlenka, příjemná atmosféra a skvělá organizace nás oslovila natolik, že jsme se od letošního ročníku rozhodli přidat ruku k dílu a stát se generálními partnery akce. Více informací o projektu naleznete zde.

Sledujte také naše sociální sítě LinkedIn, Facebook, Instagram a nenechte si ujít nejen novinky o blížících se e-commerce eventech.