E-commerce, Vzdělávání, Marketing

Skladon na Czech Online Expo 2022

Tomáš Kohút
Tomáš Kohút
Autor článku
03/02/2022
Skladon na Czech Online Expo 2022

Tak a je to tady, konečně jsme se dočkali! Covid opatření pomalu opadávají a my se tak můžeme po dlouhé odmlce opět fyzicky ponořit do offline eventového kolotoče české e-commerce scény.

Jako první na řadu přichází Czech Online Expo 2022, který je tuzemským největším e-commerce & on-line business veletrhem. A protože jsme ze Skladonu zvyklí na vysoké tempo nebo že to s naší účastí myslíme opravdu vážně, připravili jsme si pro vás několik tématických i soutěžních aktivit.

Tak neváhejte a přijďte se přesvědčit na vlastní oči. Naše široké zastoupení vás bude čekat na stánku H1.

KDY: 16. – 17. 2. 2022

KDE: PVA EXPO Letňany, Praha

STÁNEK: H1

Na co se můžete těšit?

Přípravy na akci vrcholí, nicméně spoustu práce a nápadů už padlo. Vzali jsme to pěkně od podlahy a na akci pro vás například chystáme…

1. Přednášku na téma “Příprava logistiky na rychlý růst a sezónní výkyvy (případová studie)”

Rychlý růst obchodu nebo velký nárůst v období sezóny bývá častým problémem pro logistiku mnoha e-shopů. Jak se na tyto scénáře připravit a co může e-shop udělat, aby takové návaly zvládl? A jak v tomto může pomoci outsourcing logistiky? Na konkrétních případech si ukážeme, jak nahlížet na téma logistiky a jejího růst v e-commerce.

čtvrtek, 17. 2. 2022, 11:00 – 11:35

Logistic Summit

LINKEDIN ODKAZ ZDE

2. Tipy pro optimalizaci vaší logistiky

Na stánku budou přítomni, kromě TOP managementu v podobě Maxe, CEO Konstatina Margaretise, CMO Patrika Babince nebo CSO Michala Tylečka, také naši kolegové z obchodu. Dorazte a svěřte se o svých logistických úzkých hrdlech. Rádi vám doporučíme tipy, podělíme se o svou zkušenost… zkusíme najít optimální cestu za vaší logistickou efektivitou. Bez zbytečného prodejního tlaku a za účasti dobré kávy.

3. Partnerská soutěž

Spojili jsme síly s dalšími vystavovateli akce a připravili si pro vás společnou soutěž. Pravidla jsou zatím tajná, nicméně po splnění a slosování čekají na vítěze hodnotné ceny.

Jste zvědaví? Sledujte náš Facebook, na kterém se brzy objeví bližší informace.

Získejte u nás slevu na vstup

Jako vystavovatelé akce vám jsme schopni nabídnout 50% slevu na vstup. Využijte tohoto příjemného benefitu a ušetřete z původních 399,- Kč bez DPH.

Jak poukaz uplatnit?

1. Jděte na web www.czechonlineexpo.cz

2. V horním panelu zvolte možnost „Koupit vstupenku“

3. Vyplňte registraci

4. Zadejte slevový kód „skladon“ do určeného pole

5. Potvrďte registraci

CZECH ONLINE EXPO 2022 V ČÍSLECH

7 000+ návštěvníků u online businessu

150+ řečníků

100+ vystavujících firem

15 tématických konferencí

15+ konzultantů pro váš business

Více informací zde

Společně se na vás těšíme!

Dost bylo onlinu! Přijďte si po dlouhé době užít krásy osobního setkávání a vzájemného inspirování. Nakopněte své e-commerce podnikání. Máte jedinečnou šanci!