Logistika, E-commerce, Vzdělávání, Marketing

Pozvánka na akci: Logistika v praxi 2021

Tomáš Kohút
Tomáš Kohút
Autor článku
22/09/2021
Pozvánka na akci: Logistika v praxi 2021

Kdy a kde:

  • 30. 9. – Best Western hotel Vista, Ostrava
  • 1. 10. – Distribuční centrum Skladon, Mošnov

Cena:

  • Účast na akci je zdarma
  • Účastníci si platí pouze ubytování

Zaměření:

  • E-commerce logistika

Již za pár dní vypukne 3. ročník logistické akce s názvem Logistika v praxi. Konferenční den se odehraje v ostravském Best Western hotel Vista, na kterém vystoupí široká plejáda logistických odborníků. Následující den proběhne praktická exkurze v našem distribučním centru.

Konference (30. 9., Best Western Hotel Vista, Ostrava)

Program konference je zaměřený na svět e-commerce logistiky, své zkušenosti a případové studie bude postupně prezentovat 11 předních logistických odborníků. Těšit se můžete na know-how například z těchto oblastí:

Automatizace a robotizace

  • Automatizace a robotizace – budoucnost intralogistiky … Dnes příležitost, zítra nutnost (Miroslav Hampel, KVADOS a.s.)

Vybavení skladu a skladový software

Fulfillment služby

  • Outsourcing logistiky: Co, kdy a proč? (Max Kovář, Skladon)
  • Proč, kdy a jak (ne)automatizovat skladové procesy, a jak škálovat business (Tomáš Funk, ShipMonk & Funk Engineering s.r.o.)

Po konferenci je naplánována večerní diskuze, během které máte možnost, za společnosti dobrého jídla a pití, navázat kontakt s řečníky a konzultovat s nimi konkrétní detaily z vaší praxe nebo další případné dotazy. Ve zkratce to bude den nabitý cennými informacemi, jak si zajistit dobře fungující logistiku svého e-shopu.

Exkurze (1. 10., DC Skladon, Mošnov)

Během exkurze v našem distribučním centru bude v praxi představeno portfolio služeb a intralogistické fungování odborníka na fulfillment. Kromě samotné prohlídky skladových prostor se mohou návštěvníci inspirovat nastavenými logistickými procesy, jako je skladování, vychystávání, balení a další. Součástí exkurze bude také demonstrace autonomních čistících robotů společnosti KVADOS a.s.

Bližší informace o akci, kompletní program, včetně registračního formuláře, naleznete na www.logistikavpraxi.cz. Registrace je možná do středy 29. 9. 2021 nebo do vyčerpání kapacity.